Олія
масажна "Антицелюліт" стимулює ліполіз жиру, виводить токсини, усуває
целюліт, нівелює синдром "апельсинової шкірки".
Стимулює
гемолімфодинаміку та мікроциркуляцію.
Тонізує,
підтягує, робить еластичною шкіру, зменшує прояв стрій.
Має легку
розігрівальну дію.
Відмінно
використовувати після спортивних тренувань та фітнесу, сауни, - для досягнення
швидшого результату.
- Бренд:
- Модель:Styx Масажна олія Антицелюлітна 100мл
- Артикул:1035
- 10
- Країна виробник:Австрія
Олія жожоба розгладжує, пом'якшує шкіру, підвищуючи її
еластичність. Має потужну антиоксидантну дію. Усуває подразнення, набряклість,
гіперемію. Підвищує тургор та еластичність шкіри. Стимулює синтез вітаміну D.
Олія мигдалю підвищує захисні функції епідермісу, живить, пом'якшує,
зволожує шкіру. Зменшує прояв судинного малюнка. Підвищує пружність проблемних
зон тіла: живота, стегон, погруддя. Потужна заспокійлива, регенеруюча,
протиопікова дія. Популярно у програмах корекції фігури.
Ефірна олія ялівцю – сприяє регенерації клітин шкіри, загоює
в'ялорубці рани і виразки. Підвищує пружність шкіри, усуваючи її в'ялість,
млявість, пастозність, втомлений вигляд.
Ліквідує вугровий висип. Підходить для догляду за будь-яким типом шкіри.
Ефірна олія кориці - потужний антицелюлітний, ліполітичний,
ліфтинговий засіб. Має розігріваючу дію.
Ефірна олія розмарину - потужна
протинабрякова, антицелюлітна, гемолімфодренажна дія. Нормалізує травлення,
прискорює обмін речовин, виводить токсини та шлаки. Покращує мікроциркуляцію.
Спосіб застосування: Запашна олія застосовується як у масажних
техніках, так і для домашнього догляду за проблемними зонами тіла з надмірними
відкладеннями жиру (після душу трохи препарату рівномірно нанести на вологу
шкіру, після чого промокнути рушником).
Витрата масажу по тілу – 15-20 мл. Перед використанням необхідно розігріти або в аромалампі, або на водяній бані - це активізує дію масажної олії.
Склад: суміш рослинних олій холодного віджиму (авокадо, соя, макадамія, паростки пшениці, жожоба, виноградні кісточки, календула) та ефірних олій (до 20%) материнки, кориці, ялівцю, бергамоту, м'яти, кипарису.